Job 12 van 164


Report this listing

Solliciteren



Kok of Keukenmedewerker/Hulpkok met ambitie - Restaurant regio Gent Centrum


Functie

Ben jij een gepassioneerde en zelfstandige hulpkok met een grote liefde voor de culinaire wereld? Heb je altijd al willen werken in een bruisend restaurant in het hart van Gent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het restaurant is gelegen in het levendige centrum van Gent, staat bekend om zijn verfijnde gerechten en uitstekende service. Om hun team te versterken, zijn ze op zoek naar een zelfstandige hulpkok die ambitie heeft om te groeien in de keuken.

  • Bereiden van gerechten volgens receptuur en onder toezicht van de chef-kok
  • Assisteren bij de voorbereidingen in de keuken, inclusief mise en place
  • Zorg dragen voor een schone en georganiseerde werkomgeving
  • Ondersteunen van het keukenteam tijdens drukke periodes

Jouw profiel

Naar welke profiel zijn wij op zoek?

  • Heb je een eerste relevante ervaring in een professionele keuken?
  • Heb je een passie voor koken en streef je naar perfectie?
  • Kan je zelfstandig werken en toon je initiatief?
  • Ben je flexibel ingesteld om tijdens de weekends/service coupé te werken?
  • Beheers je vlot de Nederlandse taal? (zowel mondeling als schriftelijk?

Dan ben jij degene die wij zoeken!

  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

  • Je komt terecht in een leuk restaurant in het centrum van Gent
  • Je krijgt de mogelijkheid om voltijds te werken
  • Mogelijkheid om je culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen en door te groeien binnenin het bedrijf

Interesse?

Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren 09 233 35 31 of per mail gent@daoust.be

Solliciteren

Ines Dekairelle
092333531

Solliciteren